Aamiainen

Fooningissa buffet-aamiainen sisältyy aina huonehintaan. Paras tapa päivän aloitukseen on kunnon aamiainen nautittuna hyvän huomenen kera. Fooningin aamiaispöydässä on runsas valikoima kasviksia, hedelmiä, leikkeleitä, juustoja, muroja, mysliä, leipää sekä tietysti ravitsevaa puuroa.

Suurempaan nälkään voi valita lämpimistä vaihtoehdoista munakasta, karjalanpiirakkaa, lihapullia tai vaikka prinssinakkeja. LIsäksi vaihtuva paikallinen erikoisuus, kuten esimerkiksi röstiperunat. Yksityiskohtia aamiaisen sisällöstä voi tiedustella suoraan hotellista.

Päivän uutiset voi lukea mukavasti aamiaisen parissa. Fooningin -aamiaiselta löytyy Ilkka, Helsingin Sanomat ja Kauppalehti. Gluteenittomia vaihtoehtoja voit tiedustella henkilökunnalta.

Aamiainen tarjoillaan:

  • maanantaisin sopimuksen mukaan
  • tiistaista perjantaihin klo 6.00-10.00
  • lauantaisin klo 7.00-10.30, sunnuntaisin 7.30-10.30 

Tervetuloa nauttimaan!


Lounas


 


 

 

Pikalinkit

pix pix pix pix pix pix

Hotelli Fooninki

Ole kuin kotonasi! Hotelli Fooninki sijaisee Nurmon Hyllykalliolla, vain 3,5 kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta. Hotelli Fooninki on mainio majoitusvaihtoehto niin rennolle viikonlopun vietolle kuin kokousmatkankin pitopaikaksi. Kaikki Fooningin viihtyisät huoneet ovat äskettäin saneerattu.

Yhteystiedot

Hotelli Fooninki
Kaarretie 4
60510 Hyllykallio
Puh. (06) 421 7700
Fax (06) 421 7770
myynti@hotellifooninki.fi